Pertama di Malaysia,

JUS HILANGKAN 

STRESS

yang membantu menstabilkan

hormon untuk

Kecantikan & Kesihatan

Kak Aini, Pengasas Jus Harmoni

Jus Hilangkan Stress

N

Adakah anda seorang yang mudah stress?

Kadang-kadang benda kecik pun boleh jadi isu
N

Kadang-kadang stress di pejabat?

Banyak sangat kerja
N

Lepastu stress jaga anak?

Pasal diorang terlalu aktif atau nakal sangat
N

Tambah pulak stress dengan laki atau bini?

Kadang-kadang sebab perangai diorang atau anda yang cepat melenting?

Bagaimana Jus Harmoni Mampu Menghilangkan Stress?

 

18 pati traditional dan moden digabungkan dalam jus ini tanpa sebarang bahan kimia yang lain.

Hanya pati yang diektrak dari herba sebenar yang dimasukkan MEMBUATKAN PENSTABILAN  HORMON BERLAKU lantas membantu mengurangkan dan MENGHILANGKAN STRESS

STRESS BERPUNCA DARIPADA HORMON YANG TIDAK STABILL !

HORMON TAK STABIL MENYEBABKAN  7 ‘PENYAKIT’ INI

Period Tak Teratur.

Ini salah satu punca yang sering kali berlaku pada wanita.

Stress Semakin Tinggi.

Hormon membentuk emosi. Ketidakstabilan hormon sangat menyumbang kepada tekanan.

Berat Badan Naik.

Nafsu makan secara berlebihan akan meningkat dengan mendadak.

Pertumbuhan Jerawat & Jeragat.

Kulit muka sangat cepat bertindak balas dengan ketidak-imbangan hormon.

Penyakit 3 Serangkai.

Salah satu sebab yang menyumbang kepada penyakit sakit jantung, darah tinggi dan kencing manis.

Hormon tak stabil punca Badan Cepat Letih

Cepat hilang stamina selain tidak aktif bersenam adalah disebabkan rembasan hormon yang kurang dari yang sepatutnya.

Wajah Nampak Tua

Tua sebelum usia adalah satu igauan yang dahsyat. Ini berikutan keadaan hormon yang tidak stabil.
Apa yang mereka kata tentang Jus Harmoni
Ada yang merasakan perubahan dari segi hormon,kecantikan dan kesihatan

Jerawat abam memang banyak sebelum ni. Puas abam mengomel kat IG tanya kawan-kawan apa yang ok. So sepupu abam perkenalkan Jus Harmoni. Sepupu abam kata hormon abam tak stabil. Tu yg senang naik jerawat. Lepas abam consume Jus Harmoni ni, alhamdulillah jerawat abam dah HILANGG!!!! Sape nak tgk jerawat abam dulu sebelum makan Jus Harmoni boleh klik link bawah.

Bagi saya walaupun berusia 40, masalah badan lesu dan mudah terlena mula berkurangan dan terkawal selepas 2 minggu penggunaan. Kepada yang mengenali pasti tahu saya sangat aktif, mungkin metabolisme remaja masih ada dalam diri ini. Apa pun, Jus Harmoni memang memberi kesan positif tambahan terhadap kestabilan hormon, tenaga, mental dan fizikal saya. Review penuh saya ada di link di bawah.

Khir Khalid, www.khirkhalid.com

Alhamdulillah Aten dah cuba Jus Harmoni ni 2 minggu lebih dah. Tak pernah miss sembur kat bawah lidah sebab sedap rasa mangga! Hehehe. Perubahan ketara yang Aten boleh nampak ialah kulit Aten dah kering. Bila pegang tu takde lah rasa kasar dah. Yeayyy me!

Then, serioussss tak rasa penat langsung walaupun seharian berjalan. Haritu parents in law Aten datang rumah. Dari pagi kitorang pergi Kenanga Wholesale City, then GM Klang lepastu IKEA. Balik tu tengok movie J Revolusi pulak. Memang power penangan Jus Harmoni ni. Aten memang recommend untuk korang cuba.

Fatin Bella, www.fatinbella.com
3 ‘Akibat’ Selepas Mengamalkan Jus Harmoni
Buatkan anda rasa bersalah jika tak dapatkan segera

1. Hormon kembali teratur.

Bayangkan stress anda berkurangan, kulit wajah kembali berseri, badan rasa bertenaga, period kembali teratur,jeragat dan jerawat dah hilang, so inilah ‘akibat’ yang bakal anda rasai seawal 14 hari. Dan kestabilan hormon menjadi lebih baik dalam 30 hari.

2. Jimat Duit.

Fokus Jus Harmoni adalah untuk menstabilkan hormon yang tidak aktif. Secara tak langsung, masalah kulit muka, berat badan,hormon dan masalah kesihatan kembali teratur. Hanya dalam satu botol yang mengandungi 18 herba moden dan traditional.

3. Hidup seperti BINTANG.

Pasti ramai yang tertanya-tanya kepada anda bagaimana anda kelihatan begitu kuat dan aktif serta mampu mengekalkan kecantikan dan kesihatan dengan baik walaupun anda seorang yang sibuk. Kunci kepada kecantikan dan kesihatan adalah kestabilan hormon.
Lagi testimoni dari pelanggan
Ada yang merasakan perubahan dari segi stress jaga anak,monopouse dan memberi tenaga

Macam-macam cara yang dah buat untuk hilangkan stress jaga anak kecik ni. Nasib ramai kawan2 kat fb bagi cadangan yang bernas yang i dah implement. So dari 5 tips nak hilangkan rasa penat dan letih jaga anak kecil, yang i boleh simpulkan adalah kita kena ambil supplement untuk beri tenaga ekstra. Jus harmoni buatkan i rasa lebih bertenaga dan kurangkan stress. Boleh baca 5 tips hilangkan rasa penat dan letih jaga anak kecil di link di bawah.

Fadzi Razak, www.fadzirazak.com.my

Dalam setahun dua ni, memang saya mempunyai kitaran period yang tidak menentu. Nak kata saya dah berumur 50an belum lagi. Terfikir-fikir jugak, tak kan saya dah nak menopause kot.

Selepas mengamalkan produk ini dan apa yang suprisekan saya, dalam 4 hari penggunaan produk ini, setelah period lewat 2 bulan tiba-tiba period saya datang semula. Memang terkejut jugak, macam tak percaya aje kan? Tapi ini memang benar dan betul-betul terjadi pada saya.

Bukan itu sahaja, ramai yang tegur tentang perubahan di wajah saya, wajah saya tidak lagi kusam seperti sebelum ini. Saya juga sudah kembali aktif dan tidak lagi malas dan tidak bermaya untuk keluar rumah. Perubahan ini benar-benar menggembirakan saya.

Dairy Mama, www.dairymama.com

I suke gelarkannya sebagai energy booster.Kandungan stem cell dan jus delima banyak khasiatnya. Sebab tu i minum tanpa was – was.

Alhamdulillah lepas minum ni, i dapat rasa badan i bertenaga dan mudah tidur.

Soalan yang Biasa Ditanya 

Kami jawab siap-siap

Kalau untuk wanita, produk ini sesuai untuk rawat apa?

Masalah kulit muka (jerawat,jeragat,kulit berminyak,kulit kusam,dll)

Masalah kesihatan  (period tak teratur, senggugut, stress, peranakan,dll yang berkaitan kesihatan)

Kalau untuk lelaki, produk ini sesuai untuk rawat apa?

Masalah lemah tenaga batin, kurang aktif, cepat letih, lesu.

Selain itu kulit wajah yang bermasalah juga amat sesuai untuk mengambil Jus Harmoni.

Macam mana nak guna?

Pam 2 ke 3 kali pada waktu pagi sebelum makan pagi, dan 2 ke 3 kali pada waktu malam sebelum tidur.

Pam di bawah lidah.

Apa akan jadi kalau saya stop minum?

Tak macam produk lain kalau tak consume jadi balik macam dulu balik. Produk ni hanya pati herba sebenar jadi kalau tak teruskan consume pun takda masalah.

Apa keistimewaan produk ni?

Ini merupakan Jus Penstabil Hormon yang Pertama di Malaysia. Bahan-bahan yang digabungkan memang terbukti untuk menstabilkan hormon supaya yang ada masalah kesihatan dalaman dan luaran tu akan pulih dengan sendiri. So tak perlu consume macam-macam herba lagi. 

Saya takut kena tipu.

Saya tahu sesetengah orang pernah ditipu sebelum ini seperti produk tidak dapat walaupun telah membuat pembayaran.

Cita-cita kami di B’famme adalah untuk menjadi pemangkin untuk menjadikan kita, keluarga kita & rakan-rakan kita menjadi lebih sihat.

Kalau untuk penyakit kronik boleh cuba ambil jus ni tak?

Boleh. Takda masalah. Kerana Jus ini hanya di ekstrak daripada 19 herba traditional dan moden tanpa ada campuran bahan kimia yang lain.

Penyakit kronik seperti Kencing manis, Darah tinggi dan Sakit jantung boleh amalkan Jus Harmoni kerana jus ini mengandungi buah delima,buah tin, habbatus sauda, kunyit dan halba untuk membantu merawat penyakit berkenaan.

19 herba traditional dan moden apa yang ada dalam Jus ni?

Delima,Manjakani,Kacip Fatimah,Tongkat Ali,Serapat,Kunyit,Pegaga,Peuraria Mirifica,Kurma,Prune,Madu,Buah Tin,Habbatus Sauda,Halba,Marine,Collagen,African Mango,Vitamin A,C, B5 dan B3.

Ibu mengandung atau wanita yang ada masalah peranakan boleh ambil tak?
Boleh. Sangat dialukan. Ini kerana Jus Harmoni membantu untuk menguatkan rahim bagi yang mengalami masalah peranaka. Serta membantu memberi tenaga kepada ibu yang mengandung agar sentiasa kuat untuk menjalanakan aktiviti seharian.
Berapa lama boleh nampak kesan?

Seawal 14 hari. Untuk dapatkan kesan yang lagi baik, habiskan satu botol.

Berapa lama 1 botol boleh digunakan?

4 kali pam pagi dan malam, anda boleh gunakan selama 29 hari.

Berapa lama baru sampai produk?

Kami melakukan penghantaran pada hari Isnin sampai Jumaat. Biasanya ia akan mengambil masa 3-5 hari bekerja di semenanjung & 7-10 hari bekerja di Sabah/Sarawak.

Adakah produk ini halal?

Ya. Produk ini diperbuat daripada 100% bahan semulajadi.

Bagaimana kalau produk ni tak beri kesan kepada saya?

Jangan risau anda boleh pulangkan botol kepada kami. Kami akan beri refund.

Berapa harga?

Harga sebotol ialah RM80. Whatsapp/SMS kami sekarang untuk dapatkan diskaun harga ini. Harga asal RM149. 

Bagaimana nak order?

Tekan KLIK UNTUK ORDER di bawah sekarang

Anda bakal merasai perubahan pada kelenjar endokrin yang mempengaruhi metabolisma sel selepas hormon anda stabil.
Satu-satunya Jus Kesihatan yang mengimbangkan hormon agar kecantikan datang dari dalam dan memberikan kesihatan yang berpanjangan.

7 ‘Penyakit’ Yang Dihadapi Akibat Hormon tak Stabil

(Just Example)
Lagi testimoni dari pelanggan

Mereka sembuh daripada masalah kulit, senggugut, keputihan

As a verdict, i would say that it’s really easy to consume Jus Harmoni. With just 2-3 sprays under your tongue before meals each day will provide you with enough nutritions daily. And what’s even better is that it once you’ve seen improvements to your skin, you wouldn’t be required to take this as maintenance (don’t we all hate the maintaining part). Hehe. So there you have it ladies and gents.

Aliza Sara, www.alizasara.com

Bagi korang yang rasa lesu lesu, tak cukup rehat atau asyik kemurungan tu … boleh la cuba amalkan Jus Harmoni ni . Bila sebut pasal hormon , banyak masalah yang kita alami pada badan kita, pada kulit kita, sebenarnya berkait dengan hormon . Bila hormon elok je, sistem badan pun jadi teratur . Barulah impian nak kulit flawless, badan langsing dan bertenaga semuanya dapat dicapai , gittew.

Antara kesan positif yang saya alami :
Jerawat yang kemerahan dah makin surut dan kurang kesan merah. kurang rasa lesu, kurang masalah keputihan dan kurang alami senggugut

Farah Dafri, www.farahdafri.com
Sekiranya korang consume Jus Harmoni ini untuk tujuan hilangkan jerawat mahupun jeragat. Then, bila muka korang dah clear tanpa jerawat, dan korang ambil keputusan untuk stop consume Jus Harmoni pun boleh tiada masalah sebab ia tiada beri kesan sampingan seperti sebahagian produk lain. Jadi, tak payah khuatir okay!